Jugar con el corazón

Com es desafia al destí quan els demés parteixen amb avantatge? Com es pot fer saltar pels aires el límit superior del nostre màxim rendiment? Com encarar la vida quan l'excel·lència no és suficient?

About the Book

Com es desafia al destí quan els demés parteixen amb avantatge? Com es pot fer saltar pels aires el límit superior del nostre màxim rendiment? Com encarar la vida quan l’excel·lència no és suficient?

La resposta no és al cap, sinó al cor: fer cas al que volem i no només al que pensem. El cap analitza i, en canvi, el cor allotja els nostres desitjos més profunds, que són els que realment ens fan actuar. I és que, tot i que el talent és necessari, allò que ens farà aconseguir grans reptes, després de superar els fracassos, és el cor.

En Xesco Espar té clar que, per arribar a l’excel·lència, és necessari formar-se però, per traspassar-la, t’has de transformar: afrontar cada problema com un repte, una manera de créixer, un desafiament. Amb exemples extrets de la seva experiència com a entrenador professional d’handbol i de la seva manera particular d’entendre la vida, Espar ens mostra com la vida castiga durament als que només parlen, fingeixen o pretenen i, en canvi, omple de recompenses als que actuen, es transformen i creixen…, als que la juguen amb el cor.

Details
Author:
Genre: Psicologia
Publisher: Plataforma
Publication Year: 2010
ISBN: 9788496981751
Disclosure of Material Connection: Some of the links in the page above are "affiliate links." This means if you click on the link and purchase the item, I will receive an affiliate commission. I am disclosing this in accordance with the Federal Trade Commission's 16 CFR, Part 255: "Guides Concerning the Use of Endorsements and Testimonials in Advertising."