Badalona és coneguda com la ciutat bressol del basquetbol. Ens recolza un historial de grans equips, jugadors/es i entrenadors/es. Dins del nostre territori trobem molts Clubs i entitats que treballen amb molt d’esforç dia a dia per fomentar el bàsquet. Però considerem que cal potenciar les iniciatives i propostes formatives per als entrenadors/es més enllà de les que cada Club organitza internament. Veiem la necessitat de fomentar la formació i millora dels entrenadors/es com a identitat de la ciutat, unide per fer que el nivell i el grau de satisfacció dels jugadors/es i equips creixi.

Per aquest motiu neix l’ABEB (Associació Badalonina d’Entrenadors de Bàsquet), una associació sense ànim de lucre amb la voluntat de ser una eina d’ajuda per a entrenadors/es i Clubs de la ciutat.

L’ABEB som tots els entrenadors/es que treballem dia a dia per millorar als nostres jugadors/es i equips. Som la unió de totes les forces, il·lusions i motivacions que es generen més enllà de les edats, el lloc o els colors.

Creiem que la millora de l’entrenador/a va lligada a la futura millora d’un jugador/a, per tant, l’aposta per la formació és clara. Volem que l’entrenador/a de Badalona sigui una marca d’identitat reconeguda, valorada i buscada. I, per aconseguir-ho, hem d’afavorir la creació de recursos per generar la sinèrgia que mogui el motor del bàsquet a Badalona.

Borja Comenje a La Plana - 14/02/2015