Clínic de Nadal 2021

Et presentem el Clínic de Nadal 2021 que organitzem anualment.

El dissabte 4 de desembre tindrà lloc el Clínic de Nadal sobre “La Psicologia també juga” amb la presència de la Mar Rovira, en Saül Alcaraz i la Núria Rabassa. L’activitat comença a les 20:00h i es podrà seguir en directe a través de Zoom (prèvia inscripció per e-mail) i per YouTube Live.

L’activitat també està inclosa dins dels actes populars per recollir fons per La Marató de TV3, que enguany tracta sobre la salut mental. Per aquest motiu, podeu contactar amb nosaltres a través del nostre e-mail per tal de saber com fer el vostre donatiu.

La inscripció a l’activitat és gratuïta i es pot realitzar enviant un correu a abeb@abeb.cat amb les teves dades.

El clínic valida 2h del Programa de Pràctiques dels cursos de formació de l’FCBQ. En cas de necessitar-ho, el preu del certificat és de 10€ i cal fer la inscripció també a través de la pàgina web del Comitè Tècnic de l’FCBQ.

Esperem que l’activitat et sembli interessant i desitgem poder comptar amb la teva assistència!

#ABEBonline #formació #LaMaratoTV3