(Barcelona, 1963) És llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a la Universitat de Barcelona i màster en Psicologia de l’Aprenentatge per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Ha sigut professor de l’INEFC Barcelona (1991-2004) i entrenador d’handbol al FC Barcelona desde 1985 a 2007. Com a entrenador de jugadors joves, va aconseguir 4 Campionats d’Espanya. Com ajudant d’entrenador de l’equip professional, 3 Copes d’Europa i 3 Lligues ASOBAL. I com a primer entrenador de l’equip professional d’handbol del FC Barcelona, la Champions League de 2005, la Lliga ASOBAL de 2006 i la Copa del Rey de 2007.
És especialista en Planificació Esportiva, Coaching Esportiu, Control Emocional i Motivació (www.xescoespar.net), i dirigeix seminaris transformacionals sobre control emocional i poder personal (www.firewalkbcn.com).

Jugar con el corazón

Jugar con el corazón

Author:
Genre: Psicologia

Com es desafia al destí quan els demés parteixen amb avantatge? Com es pot fer saltar pels aires el límit superior del nostre màxim rendiment? Com encarar la vida quan l'excel·lència no és suficient?

More info →