Ricky Rubio. El chico maravilla

El fenòmen Ricky Rubio és un cas digne d'estudi. Per les seves venes corre el bàsquet, juga perquè així és feliç. Un talent precoç, sense comparació possible. Però, com arriba un “nen” de 20 anys a ser el primer en guanyar-ho tot a Europa i a jugar a l'NBA?

About the Book

El fenòmen Ricky Rubio és un cas digne d’estudi. Per les seves venes corre el bàsquet, juga perquè així és feliç. Un talent precoç, sense comparació possible. Però, com arriba un “nen” de 20 anys a ser el primer en guanyar-ho tot a Europa i a jugar a l’NBA? En aquest relat, analitzem la meteòrica trajectòria d’en Ricky, juntament amb les persones que han marcat el seu camí i les anècdotes que n’han quedat. Des dels seus inicis a El Masnou fins que va aterrar a l’NBA. Pot un jugador acaparar els elogis de llegendes tant diferents dins del món del bàsquet como Larry Bird, Jason Kidd o Pau Gasol?

Parlar d’en Ricky és fer-ho del seu debut a l’ACB amb 14 anys, de la “Doble R” que va formar amb en Rudy Fernández a la Penya, de la final olímpica davant dels Estats Units, del fitxatge pel Barcelona o l’arribada a Minnesota… I també de la importància de la familia, dels amics que es van quedar pel camí, de les crítiques pel seu tir o de la cara més amarga de l’esport: les lesions, entre altres coses. Repassar el què, el com i el quan d’en Ricky Rubio és passejar per la història del bàsquet dels últims 25 anys.

Details
Author:
Genre: Biografia
Publisher: Al poste Ediciones
Publication Year: 2014
ISBN: 9788415726296
Disclosure of Material Connection: Some of the links in the page above are "affiliate links." This means if you click on the link and purchase the item, I will receive an affiliate commission. I am disclosing this in accordance with the Federal Trade Commission's 16 CFR, Part 255: "Guides Concerning the Use of Endorsements and Testimonials in Advertising."