Memorias vividas

Des de les Finals de l'NBA fins als últims èxits de la pedrera del Joventut de Badalona, passant pels Jocs Olímpics de Barcelona, per aquest llibre desfilan les persones que han marcat la seva trajectòria, però també ‘celebrities’ de tot tipus que s'han creuat a la seva vida.

About the Book

Des de les Finals de l’NBA fins als últims èxits de la pedrera del Joventut de Badalona, passant pels Jocs Olímpics de Barcelona, per aquest llibre desfilan les persones que han marcat la seva trajectòria, però també ‘celebrities’ de tot tipus que s’han creuat a la seva vida com Julio Iglesias, Pelé o Robert de Niro en moments increïbles. “És un llibre fet amb el cor, amb una visió personal i tractant de ser fidel als records”, va dir Forniés durant l’acte de presentación.

‘Memorias vividas’ també es converteix en el repàs més recent a la història recent del Joventut de Badalona. “En Miquel Àngel Forniés és un absolut referent del bàsquet mundial”, ha dit en Marcos Beltrá, director de premsa FIBA en diferents etapes i prologuista de l’obra. “El seu objectiu ens ha acostat a uns reductes on evolucionaven atletes sobrenaturals que fins ara se’ns presentaven inabastables”.

Details
Author:
Genre: Biografia
Publisher: Zona131
Publication Year: 2015
ISBN: 9788460828518
Disclosure of Material Connection: Some of the links in the page above are "affiliate links." This means if you click on the link and purchase the item, I will receive an affiliate commission. I am disclosing this in accordance with the Federal Trade Commission's 16 CFR, Part 255: "Guides Concerning the Use of Endorsements and Testimonials in Advertising."