Entrenando al entrenador

"Entrenando al entrenador: ideas y trucos para una comunicación constructiva y eficaz" està dedicat a entrenadors esportius, caps d'equips de treball, mestres, directors escènics o qualsevol professional que hagi d'utilitzar la comunicació per a fins instruccionals o per liderar equips.

About the Book

“Entrenando al entrenador: ideas y trucos para una comunicación constructiva y eficaz” està dedicat a entrenadors esportius, caps d’equips de treball, mestres, directors escènics o qualsevol professional que hagi d’utilitzar la comunicació per a fins instruccionals o per liderar equips. La comunicació és l’eina transversal present en el desenvolupament de tota activitat directiva o de lideratge, i és per això que aquests professionals han de tenir en compte i potenciar aquesta arma per aconseguir els seus objectius amb més eficàcia en els resultats i, de manera constructiva, en les relacions humanes. Aquest llibre és fruit de la feina aplicada que en Joan Vives Ribó ha anat exercint durant el període 1997-2011 com a psicòleg de l’esport i del rendiment, treballant amb una gran quantitat de professionals en múltiples àmbits esportius i empresarials. Les idees i trucs que s’exposen, deriven d’experiències viscudes i aplicacions reals, i aquesta mateixa experiència és la que ha anant modelant la manera d’explicar els conceptes que es presenten al llibre, de manera que, tal i com el lector els llegirà, és com l’autor els treballa amb els seus clients. En això radica la singularitat d’aquest llibre, que s’allunya d’academicismes per acompanyar al lector cap a una comprensió a través d’idees clares i il·lustracions constants.

Details
Author:
Genre: Psicologia
Publisher: Bubok
Publication Year: 2011
ISBN: 9788490099452
Disclosure of Material Connection: Some of the links in the page above are "affiliate links." This means if you click on the link and purchase the item, I will receive an affiliate commission. I am disclosing this in accordance with the Federal Trade Commission's 16 CFR, Part 255: "Guides Concerning the Use of Endorsements and Testimonials in Advertising."