El basket segun Pedro Martínez

Quanta gent ha d'anar al rebot i quanta al balanç defensiu? Canvien molt les estratègies en funció dels jugadors? Quants sistemes s'utilitzen en un equipo de l'ACB? Com resulta més efectiu l'ús del temps morts?

About the Book

Quanta gent ha d’anar al rebot i quanta al balanç defensiu? Canvien molt les estratègies en funció dels jugadors? Quants sistemes s’utilitzen en un equipo de l’ACB? Com resulta més efectiu l’ús del temps morts? Són algunes de les preguntes que molts tècnics o aficionats es fan durant una temporada per tractar d’ ‘entendre’ el bàsquet d’un entrenador d’èxit. EL BASKET SEGÚN PEDRO MARTÍNEZ tracta d’aprofundir en aquest tipus de reflexions de la mà d’un dels tècnics més prestigiosos del bàsquet espanyol, guanyador d’una Copa Korac, tres campionats d’Espanya Júnior i escollit en una ocasió Millor Entrenador de l’Any a Espanya.

Details
Author:
Genre: Entrevista
Publisher: Zona131
Publication Year: 2004
ISBN: 9788493419110
Disclosure of Material Connection: Some of the links in the page above are "affiliate links." This means if you click on the link and purchase the item, I will receive an affiliate commission. I am disclosing this in accordance with the Federal Trade Commission's 16 CFR, Part 255: "Guides Concerning the Use of Endorsements and Testimonials in Advertising."