Así lideras, así compites

Com liderar equips, siguin de futbol, de treball o la teva pròpia familia.

«El talent guanya partits, però el treball en equip i la intel·ligència guanyen campionats»
Michael Jordan

About the Book

Si, com afirma en Jorge Valdano, el futbol és un laboratori de la vida, la figura de l’entrenador resulta ideal com a punt de partida per comprendre les veritables claus de la direcció d’equips i de la gestió de persones. Partint d’aquesta premisa, la Patrícia Ramírez explica a “Así lideras, así compites” les eines que permetran al lector millorar les seves capacitats quando es posi al capdavant d’un grup de persones, siguin un departamento d’una empresa, un equip esportiu, els estudiants d’una classe o la seva pròpia familia.

A partir de la seva pròpia experiència amb equips de futbol de primer nivell i amb esportistes d’èlit, la Patrícia ha sigut capaç de condensar les característiques que fan d’una persona un bon entrenador: des de l’habilitat per marcar objectius clars, fins a la capacitat per suportar la pressió, passant per la predisposició per delegar bé. En definitiva, la importància de comptar amb un equip motivat per arribar a l’èxit i les claus per aconseguir-ho. Perquè, en última instància, més que els resultats, el que compta per a l’èxit a llarg termini.

Details
Author:
Genre: Psicologia
Publisher: Conecta
Publication Year: 2015
ISBN: 9788416029297
Disclosure of Material Connection: Some of the links in the page above are "affiliate links." This means if you click on the link and purchase the item, I will receive an affiliate commission. I am disclosing this in accordance with the Federal Trade Commission's 16 CFR, Part 255: "Guides Concerning the Use of Endorsements and Testimonials in Advertising."