El proper dissabte 7 de setembre, dins del IV Torneig U16 Sant Pep Badalona Internacional Basketball Tournament que organitza el C.B. Sant Josep – Badalona, tindrà lloc el sopar-debat “Parlem de Bàsquet”, amb la presència d’en Ricard Casas.

El preu del sopar – debat és de 10€ i les entrades són limitades. Per aquest motiu, et demanem que ens enviïs un correu a abeb@abeb.cat amb les teves dades (nom, cognoms i telèfon) abans del divendres 6 de setembre (si t’inscrius i fas el pagament anticipat, el preu del sopar és de 8€).

Entre el sopar i el debat, comptarem amb la presència d’en Saül Alcaraz, que ens presentarà el seu nou projecte formatiu per a entrenadors/es de bàsquet, on es combina la psicologia i el bàsquet d’una manera molt pràctica.

Durant el debat, comptarem també amb un presentador de luxe: l’ Artur Grau serà l’encarregat de moderar el debat.

Ja hem obert inscripcions. T’hi esperem!

Esperem que aquesta nova activitat sigui atractiva i desitgem comptar amb la teva presència. Adjuntem el poster de l’esdeveniment, per si en pots fer la major difusió possible entre els teus coneguts.

Per últim, et convidem a visitar la nostra pàgina webwww.abeb.cat ). Hi trobaràs una nova secció amb els videos dels Clínics que hem realitzat, i també amb material per entrenadors que anirem penjant progressivament. A l’apartat “Afilia’t”, pots omplir el formulari i convertir-te en associat de l’ABEB. És completament GRATUÏT i comptaràs amb diversos descomptes i promocions que t’anirem desvelant.

Salut i bon bàsquet!