Presentem la nova activitat que hem organitzat pel proper diumenge dia 9 de desembre al Pavelló La Plana de Badalona. Es tracta d’un Clínic doble, que comptarà amb la presència d’en Bernat Canut (entrenador del Sedis Bàsquet de Lliga Femenina) i d’en Lluís Biosca (seleccionador català Infantil Femení).

El primer clínic començarà a les 18:00h, on en Bernat Canut ens parlarà sobre “Princeton: espais a l’esquena i 1c1. A les 19:30h serà el torn d’en Lluís Biosca, que ens parlarà sobre la “Construcció del joc lliure a partir de conceptes i treball d’iniciació al bloc directe”.

L’entrada als clínics és GRATUÏTA! Però et demanem que confirmis la teva assistència enviant un correu a l’adreça abeb@abeb.cat , indicant les teves dades i un telèfon de contacte abans del dia 8 de desembre.

Cada clínic valida 2h del Programa de pràctiques dels Cursos de Formació de l’FCBQ. Per tal de rebre els certificats, cal abonar 10€ per cada clínic el mateix dia de l’activitat.

Esperem que aquesta nova activitat sigui atractiva i desitgem comptar amb la teva presència. Adjuntem el poster de l’esdeveniment, per si en pots fer la major difusió possible entre els teus coneguts.

Per últim, et convidem a visitar la nostra pàgina webwww.abeb.cat ). Hi trobaràs una nova secció amb els videos dels Clínics que hem realitzat, i també amb material per entrenadors que anirem penjant progressivament. A l’apartat “Afilia’t”, pots omplir el formulari i convertir-te en associat de l’ABEB. És completament GRATUÏT i comptaràs amb diversos descomptes i promocions que t’anirem desvelant.

Salut i bon bàsquet!