Presentem la nova activitat que hem organitzat pel proper diumenge dia 22 de desembre al Pavelló La Plana de Badalona. Es tracta d’un Clínic doble, que comptarà amb la presència d’en Víctor Calzado (Director Tècnic del Basket Almeda i entrenador del Júnior femení) i d’en Carlos Espona (entrenador del Sènior masculí del C.B. Sant Josep – Badalona).

El primer clínic començarà a les 9:00h, on en Víctor Calzado ens parlarà sobre “Recursos tècnics, tàctics i emocionals per la construcció del joc per conceptes. A les 10:30h serà el torn d’en Carlos Espona, que ens parlarà sobre “Situacions de recuperació i esforços defensius”.

L’entrada als clínics és GRATUÏTA! Però et demanem que confirmis la teva assistència enviant un correu a l’adreça abeb@abeb.cat , indicant les teves dades i un telèfon de contacte abans del dia 20 de desembre.

L’activitat sencera valida 3h del Programa de pràctiques dels Cursos de Formació de l’FCBQ. Per tal de rebre el certificat, cal abonar 10€ en efectiu el mateix dia de l’activitat.

Esperem que aquesta nova activitat sigui atractiva i desitgem comptar amb la teva presència. Adjuntem el poster de l’esdeveniment, per si en pots fer la major difusió possible entre els teus coneguts.

Per últim, et convidem a visitar la nostra pàgina webwww.abeb.cat ). Hi trobaràs una nova secció amb els videos dels Clínics que hem realitzat, i també amb material per entrenadors que anirem penjant progressivament. A l’apartat “Afilia’t”, pots omplir el formulari i convertir-te en associat de l’ABEB. És completament GRATUÏT i comptaràs amb diversos descomptes i promocions que t’anirem desvelant.

Salut i bon bàsquet!