Presentem la nova activitat que hem organitzat de cara al proper diumenge dia 10 de desembre al Pavelló La Plana de Badalona. Es tracta d’un Clínic doble, que comptarà amb la presència de l’Isaac Fernández (entrenador del Lima Horta de LF2 i seleccionador espanyol U16) i d’en Mateo Rubio (entrenador del Barça CBS de LF2).

El primer clínic començarà a les 18:00h, on l’Isaac Fernández ens parlarà sobre “Criteris de joc sense pilota després d’un bloqueig directe”. A les 19:30h serà el torn d’en Mateo Rubio, que ens parlarà sobre la “Progressió de l’entrenament des de la formació al rendiment”.

L’entrada als clínics és GRATUÏTA! Però et demanem que confirmis la teva assistència enviant un correu a l’adreça abeb@abeb.cat , indicant les teves dades i un telèfon de contacte abans del dia 9 de desembre.

Cada clínic valida 2h del Programa de pràctiques dels Cursos de Formació de l’FCBQ. Per tal de rebre els certificats, cal abonar 10€ per cada clínic el mateix dia de l’activitat.

Esperem que aquesta nova activitat sigui atractiva i desitgem comptar amb la teva presència. Adjuntem el poster de l’esdeveniment, per si en pots fer la major difusió possible entre els teus coneguts.

Per últim, et convidem a visitar la nostra pàgina webwww.abeb.cat ). Hi trobaràs una nova secció amb els videos dels Clínics que hem realitzat, i també amb material per entrenadors que anirem penjant progressivament. A l’apartat “Afilia’t”, pots omplir el formulari i convertir-te en associat de l’ABEB. És completament GRATUÏT i comptaràs amb diversos descomptes i promocions que t’anirem desvelant.

Salut i bon bàsquet!