El dijous dia 11 de maig, tindrà lloc el 2n Clínic “Festes de Maig” al Palau Olímpic de Badalona.

L’any passat vam engegar el que pretenem que sigui una activitat consolidada dins del programa de les Festes de Maig de la nostra ciutat, el bressol del basquetbol. Es tracta d’un clínic gratuït pels entrenadors/es que desitgin formar-se.

A les 19:30h, en David Jimeno (entrenador del Cadet A del Club Joventut Badalona) ens parlarà sobre “El pas de cistella petita a cistella gran”. A les 20:30h serà el torn d’en Dani Miret (entrenador del Júnior del Club Joventut Badalona), que ens parlarà sobre la “Contrucció de les transicions ofensives”. Així doncs, un cartell de luxe!

Per inscriure’s al Clínic, només has d’enviar un e-mail a l’adreça abeb@abeb.cat , indicant el teu nom, cognoms, telèfon de contacte i Club a on entrenes. A què esperes a apuntar-te??!! És gratuït! També et convidem a afiliar-te a l’ABEB!

2n Clinic Festes de Maig