El proper diumenge dia 11 de desembre, tindrà lloc al Pavelló Municipal de la Plana de Badalona un nou Clínic de bàsquet organitzat per l’ABEB.

El primer ponent serà en Joan Rubio, entrenador de l’U.E. Mataró, que ens parlarà sobre com “Entrenar avui” a partir de les 18:00h. A les 19:00h serà el torn d’en Marc Calderón, entrenador del F.C. Barcelona, que tractarà l’evolució “De la tècnica individual a la tàctica col·lectiva en formació”. Ambdós són entrenadors amb una àmplia experiència i dels que se’n pot aprendre molt.

El Clínic és GRATUÏT i obert a tothom.

Tots aquells que formalitzeu la vostra inscripció abans del divendres dia 9, enviant un e-mail a abeb@abeb.cat (amb les vostres dades), participareu al sorteig d’una fantàstica samarreta de la marca de roba esportiva Bmove.

A més més, tots els assistents al Clínic rebran un bloc de notes, gentilesa de Pizarrasbaloncesto.com.

samarreta_bmove PizarrasBaloncesto.com

Us hi esperem!