El passat diumenge 19 de juny, el Comitè Tècnic de la FCBQ va organitzar el II dia de l’Entrenador a l’Hotel Catalonia Plaza de Barcelona.

Durant tot el dia, es van realitzar Clínics, ponències i xerrades sobre el món del bàsquet on els entrenadors n’eren els principals protagonistes.

L’acte va comptar amb la presència de nombrosos entrenadors de renom com ara Aíto Garcia Reneses, Pedro Martínez, Joan Plaza, Jaume Ponsarnau, Sito Alonso, Joan Peñarroya, Trifón Poch, Andreu Casadevall, Alfred Julbe, Pep Clarós, Angel Palmi, Joan Maria Gavaldà, Jose Raventós, Aleix Duran, Jesus Ramírez, Agustí Julbe, Josep Maria Berrocal, Jose Angel Samaniego, Lluis Riera, Carles Marco, Pep Cargol, Rubén Perelló, Joan Carles Pié, Isaac Fernández, Jordi Vizcaíno, Iván Torinos, Pere Romero, Josep Maria Breva així com també dels àrbitres Jose Antonio Martin Bertrán i Jordi Aliaga. A part d’aquests grans noms, l’acte va aconseguir reunir 350 entrenadors d’arreu de Catalunya, des d’entrenadors d’Escola de Bàsquet fins a ACB. Tot un luxe.

A la tarda va tenir lloc l’acte central, una conversa tècnica amb Aíto Garcia Reneses, on els periodistes Josep Maria Casanovas, Xavi Ballesteros i Julián Felipo van entrevistar a l’Aíto durant gairebé una hora i mitja. Tot seguit, se li va lliurar un trofeu de reconeixement pels seus 50 anys entrenant a primer nivell.

Finalment, va tenir lloc l’entrega de trofeus als millors entrenadors/es de les diferents categories del nostre bàsquet. El nostre President, el sr. Joan Sánchez, va fer entrega del trofeu a millor entrenador de categoria Cadet Preferent a en Pau Del Tio, del Club Joventut Badalona.

Esperem poder seguir aportant el nostre granet de sorra a tot aquest tipus d’iniciatives i actes que promouen la formació, el debat i l’intercanvi de coneixements i experiències entre els entrenadors de bàsquet. Sens dubte, un enorme plaer.