Ens fa molta il·lusió anunciar la celebració del “1r Clínic Festes de Maig”, que tindrà lloc el proper dimecres dia 11 de maig a les 20:00h al Pavelló Olímpic de Badalona. El Clínic comptarà amb la ponència d’en Lluís Riera, actual entrenador ajudant del primer equip (ACB) del Club Joventut Badalona, que ens parlarà sobre el “Joc de contacte en categories de formació”.

En el marc de les Festes de Maig de Badalona, i com a ciutat bressol del basquetbol, hem cregut adient iniciar una sèrie de Clínics anuals per tal d’oferir una activitat íntegrament de bàsquet durant les festes majors de la ciutat. Per això, comptem amb el suport i col·laboració del Club Joventut de Badalona i de l’Ajuntament de Badalona.

L’entrada al Clínic és GRATUÏTA, però us demanem que formalitzeu la vostra inscripció enviant-nos un e-mail amb l’adreça abeb@abeb.cat amb les vostres dades (nom, cognoms, telèfon i Club on entreneu) abans del dilluns dia 9 de maig. Entre tots els inscrits es sortejarà una samarreta de la marca esportiva Bemove.

Us hi esperem!